Våra mobilanpassade hemsidor är skräddarsydda för husvagns- och husbilsbranschen och är lätta att underhålla. Ditt företag får en komplett och professionell presentation på nätet där du också kan visa upp dina husvagnar och husbilar till försäljning. I köpet ingår webbdesign (ett förslag) samt utbildning, drift och support.

Vi producerar hemsidan i responsiv design (mobilanpassad), vilket betyder att innehållet och funktionerna är anpassar sig efter formatet som kunden använder. Din hemsida är alltid överskådlig, enkel och effektiv oavsett om kunden använder dator, mobil eller surfplatta. Detta behövs då en vanlig hemsida utan responsiv design kan upplevas som svår och klumpig i t.ex. mobilen eller surfplattan. Med en responsiv hemsida möter du såväl dagens som framtidens villkor för hög tillgänglighet.

Den responsiva hemsidan anpassar sig efter formatet som kunden använder. Din hemsida är alltid överskådlig, enkel och effektiv oavsett om kunden använder dator, mobil eller surfplatta.

  • Leveranstid från beställning, ca 2-3 veckor.
  • Fri utbildning, drift och support ingår.
 

Pris: 29 900 kr (produktionskostnad*) + 550 kr/mån

  • Ingen bindningstid.

*Fast produktionskostnad förutsätter produktion baserad på branschanpassad färdig mall.

Vi har även smarta lösningar för er med Filialer. Kontaka oss för offert!

TIPS! Läs gärna artikeln "Vad kostar en hemsida?".
Klicka här (demosajt) för att se allt som ingår i våra mobilanpassade hemsidor.

VÅRA MALLAR

Vi producerar hemsidor efter färdiga mallar eller bygger helt unikt anpassade lösningar för att möta dina behov. Här nedanför kan du se vår demosajt (vad som ingår enligt grundmallen) samt några utvalda kundexempel:

  • Exempelsajt (vfc.se) - 29.900 kr i produkttionskostnad + 550 kr/mån (OBS! Ny demosajt med senaste ramverket och designen är under uppbyggnad!)

FÖRDELAR MED EN MOBILANPASSAD HEMSIDA FRÅN CAMPAGON:

att vi är märkesneutrala, bäst för er med flera olika märken från olika leverantörer.
att ni kan ändra allt på hemsidan själva, utan onödiga extrakostnader.
att vi levererar en unikt branschanpassad hemsida för husvagns- och husbilshandlare med fokus på era annonsobjekt.
att vi integrerar era annonsobjekt på ett professionellt sätt för bättre optimering av annonserna i sökmotorerna.
 

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

Våra hemsidor anpassas design- och färgmässigt till din företagsprofil.

Vad ingår i en Mobilanpassad hemsida?

Vi gör webbdesign för ditt företag, antingen enligt mall eller anpassat för dina önskemål. Anpassas automatiskt efter skärmstorleken på datorn, mobilen och surfplattan.
Webbhotell inklusive drift. Din hemsida läggs upp på våra egna dedikerade servrar för bästa prestanda och säkerhet. I vårt webbhotell ingår även registrering/hantering av domännamn och e-postadresser om så önskas.
Med publiceringsverktyget DNN har du möjlighet att själv uppdatera allt på din hemsida.
Direktkoppling med era försäljningsobjekt i Accesspaketet, ger snabba och proffsiga uppdateringar. RESERVERAD- och SÅLD-markeringar för tydligare objektstatus.
Menyn återspeglar sidstrukturen på hemsidan som kan anpassas helt efter vilka delar som är viktiga för just ert företag.
Plats för stora och tydliga bilder på startsidan, perfekt för kampanjer eller andra viktiga budskap.
Två listor på startsidan med senaste inkomna husvagnarna och husbilarna, enkelt för era kunder att se vad som är det senaste i er lager!
4 stycken slumpmässigt utvalda fordon, t.ex. 2 husvagnar och 2 husbilar, som byts när sidan uppdateras eller besöks på nytt.
Senaste nyheterna från er företag på startsidan. Visar era kunder att ni är aktiva och att mycket händer. Ni lägger in nyheten på er hemsida, och om ni vill kan även samma nyhet med text och bild skickas samtidigt till ert företags Facebook.
Lyft fram era viktigaste märken eller leverantörer. Välj på att visa 6, 12 eller 18 stycken!
Tydligt på startsidan med så kunden lätt kan se när ni har öppet och stängt.
Fri utbildning, drift och support ingår.

Intresserad?

Skicka in en intresseanmälan till oss så kontaktar vi dig för mer information.EXEMPEL PÅ MOBILANPASSAD HEMSIDA I OLIKA SKÄRMLÄGEN: