Integrationer med Facebook, Verendus, Bytbil.com och Blocket.se

Med våra integrationer till affärsstöd och andra objektannonssajter underlättar vi arbetet för dig som bedriver verksamhet och vill få ut största effektivitet till minsta ansträngning. Genom Campagon är det lättare för husvagns- och husbilshandlare, verkstäder, generalagenter och tillverkare, eller andra verksamheter med liknande behov, att effektivisera sin marknadsföring och närvaro på nätet.

Tänk på att ni måste ha ett konto/abonnemang hos varje företag som ni vill exponera era objektannonser hos, t.ex. Bytbil och Blocket. Genom att använda våra systemintegrationer optimerar Campagon även era objektannonser på just Bytbil.com och Blocket.se.

Systemkopplingar finns också med olika husvagns- och husbilshandlares hemsidor genom våra populära Accesspaket.

 

Pris: Ingår för dig med FÖRETAGSKONTO

  • Ingen bindningstid.
  • Fri utbildning, drift och support ingår.

Vad ingår i Systemintegrationen?

Dina husvagnar och husbilar skickas från Campagon till Bytbil.com och vidare till Blocket.se. Anledningen till att de går via Bytbil är för att Bytbil är den hittills enda utomstående parten som skickar objektannonser av fordon till Blocket.se. Ju fler ställen dina nätannons finns på, ju bättre är det för ditt företag!
Dina husvagnar och husbilar skickas från Campagon till Bytbil.com. Ju fler ställen dina nätannons finns på, ju bättre är det för ditt företag!
Om du använder eller beställt vårt Accesspaket PLUS kan du även köpa till tjänsten Accesspaket Facebook för endast 250 kr/mån. Denna tillvalstjänst gör att alla dina husvagnar och husbilar i lager även visas på er egen företagssida på Facebook.
Koppling med deras Affärsstöd som känner av när nya objekt läggs till eller tas bort. Systemet känner även av reserveringar eller sålda fordon och uppdaterar då även ert Accesspaket PLUS från Campagon, förutsatt att ni valt till denna populära tjänst.
Dina husvagnar och husbilar skickas direkt från Campagon till er egna hemsida genom vår tillvalsprodukt Accesspaket PLUS. I samma sekund som ni gör en ändring på ett objekt i er admin på Campagon uppdateras även objektet på er egen hemsida. Smidigt, snyggt, tidbesparande och enkelt!

Intresserad?

Skicka in en intresseanmälan till oss så kontaktar vi dig för mer information.