Fler frågor?

På den här sidan har vi sammanställt några de vanligaste frågorna vi får kring vårt produktutbud. Fler frågor/svar kommer tidigt 2020. Har du fler funderingar, tveka inte att kontakta oss!

  KONTAKTA OSS >>

Jämför du oss med andra?

 • Var får jag mest för pengarna?

  Andra leverantörers responsiva Hemsidor och Accesspaket har bara två (2) skärmstorlekar, Campagons har dubbelt så många (4 st) vilket ger mycket bättre överblick för användaren oavsett skärmstorleken på datorn, mobilen eller surfplattan.

  Vårt Accesspaket har även bättre och mer relevanta sökningar. Campagon ger er mest för pengarna!

 • Vem vet vad mina kunder vill ha?

  Till skillnad från samtliga andra leverantörer så jobbar Campagon bara med husvagns- och husbilsbranschen. Detta tillsammans med många års erfarenhet gör oss till riktiga experter inom området. Vi vet precis vad era kunder vill ha och hur de vill hitta informationen!

 • Var får jag snabb support och hjälp?

  När ni är kund hos oss får ni våra telefonnummer och mail till vår support. Kundkontakten är viktigt för oss, därför har vi ingen växel eller liknande, det nummer du ringer på är också den personen du får kontakt med direkt!

Hemsida
När du köper en hemsida av oss så ingår uppdateringsverktyget DNN där du enkelt kan lägga till nyheter, kampanjer samt byta texter och bilder. Du får också en kostnadsfri utbildning på detta verktyg. Utbildning tar 1 till 2 timmar och sker över telefon.
Nej, Accesspaketet är en tilläggstjänst och kan fördelaktigt beställas samtidigt som hemsidan.
Ja, eftersom alla hemsidor vi levererar har responsiv design så får besökaren alltid den bästa upplevelsen oavsett skärstorleken på datorn, mobilen eller surfplattan.
Nej. Även om den responsiva hemsidan ser ut och beter sig liknande en app så är den responsiva hemsidan till skillnad från appen tillgänglig från vilken mobiltelefon eller surfplatta som helst oavsett operativsystem och du behöver alltså inte ladda ner någonting.
Ja, förutsatt att besökaren kan surfa på internet från sin telefon.
Ja, den funkar lika bra i surfplattor som i mobiltelefoner.
Ja, självklart kan besökaren se dina husvagnar och husbilar i lager.
Accesspaket
Ja självklart. När du beställer ett Accesspaket så anpassar vi det färgmässigt och storleksmässigt (responsivt) för att passa in på din hemsida.
Accesspaketet är helt automatiserat. Så fort du lägger till en husvagn eller husbil på Campagon så dyker den även upp på din egna hemsida.
Det är inget som du kan göra själv men om du har speciella önskemål på utseendet så kan vi självklart bygga en anpassad lösning för dig.
Prisskyltar
Ja. Det som ingår när man köper skylten är att vi gör färg-mässig justering så det passar er grafiska profil. Den får samma färg som ni valt vid ett ev. köp av vårt Accesspaket.
Prisskyltarna ingår i vårt Företagskonto, så har du bara ett sådant från oss så har du även prisskyltarna.
Ja, man kan skriva skylten i både liggande och stående format i A4 och A3.
Integration med Verendus, Bytbil.com och Blocket.se
Ja. För att få tillgång till tjänsten behöver ditt företag endast bli godkänt kund hos respektive företag ni önskar att ha integration till. Ansökan gör du personligen till Verendus, Bytbil eller Blocket.
Från Campagons sida ingår tjänsten i vårt Företagskonto. För övriga priser, vänligen kontakta Verendus, Bytbil eller Blocket.